Home Over ons Diensten Kwaliteit Contact  

Home    Tarief  Voorwaarden  Veelgestelde vragen  Disclaimer  Daarom Klachtbegeleiding.nl! Bespaar uzelf de tijd Bespaar uzelf de moeite   Bespaar uzelf veel ongenoegen   Stuur ons een e-mail of schrijf ons uw kwestie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Tarief

 

Het tarief van Klachtbegeleiding.nl is zeer gunstig. De grondige analyse van uw opdracht verzorgen wij kosteloos. Indien wij de slagingskans zeer beperkt tot nihil inschatten zullen wij de opdracht niet accepteren.

 

 

Overzicht tarieven

Op het moment dat Klachtbegeleiding.nl uw opdracht aanvaardt, betaalt u voor de werkelijk gemaakte kosten. Deze kosten bestaan uit alle werkzaamheden die Klachtbegeleiding.nl voor u heeft verricht, behoudens de eerdergenoemde analyse. Onze werkzaamheden bestaan met name uit het voeren van telefonische communicatie met de tegenpartij en/of het opstellen van een klachtbrief. 
U ontvangt van ons vooraf een indicatieve prijsopgave zodat u een afweging kunt maken tussen de baten en de lasten. Het tarief wordt berekend in blokken van 15 minuten.

Tarief:
1e uur.................................................. € 20,00 (incl. BTW)
2e uur en de daaropvolgende uren.......... € 17,50 (incl. BTW)

 

Voorbeeld berekening:
Klachtbegeleiding.nl aanvaardt uw opdracht en verwacht dat mogelijk door middel van telefonische communicatie met de tegenpartij de zaak op te kunnen lossen. Het gesprek duurt 15 minuten. Helaas is de tegenpartij niet coulant of eist bijvoorbeeld een schriftelijke bevestiging van de klacht.  Wij schrijven namens (en in overleg met) u deze brief. Het opstellen duurt 1 uur en 15 minuten. De berekening van de totale kosten is dan als volgt.

 

1. Telefonische communicatie     0,25 uur x € 20,00        5,00

2. Schriftelijke communicatie      0,75 uur x € 20,00      15,00

3. Schriftelijke communicatie      0,25 uur x € 17,50    €      4,37

                                                                           

Door u aan Klachtbegeleiding.nl te betalen                    24,37

Home Links Diensten Betalingsvoorwaarden Contact Algemene voorwaarden Privacy Klachtbegeleiding.nl