Home Over ons Diensten Kwaliteit Contact  

Home    Tarief  Voorwaarden  Veelgestelde vragen  Disclaimer  Daarom Klachtbegeleiding.nl! Bespaar uzelf de tijd Bespaar uzelf de moeite   Bespaar uzelf veel ongenoegen   Stuur ons een e-mail of schrijf ons uw kwestie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Over ons

 

Heeft u een geschil met een winkel of bedrijf waardoor u financieel bent benadeeld? Maar weet u niet goed welke stappen u het beste kunt ondernemen om uw doel te bereiken? Klachtbegeleiding is u hierbij graag van dienst! Ons voornaamste doel is namelijk 100% klanttevredenheid!

 

 

Professionele begeleiding

Klachtbegeleiding.nl is een jonge organisatie dat gespecialiseerd is in de begeleiding bij en afhandeling van alle zaken die een rol spelen bij klachten. Klachtbegeleiding.nl treedt op als belangenbehartiger voor diens clinten. Ons bedrijf is eigenlijk bij toeval ontstaan. Oprichter en directeur, de heer R.F. Eikelenstam, werd als ervaren lid van een klachtencommissie bij een grote dienstverlener, door familie en kennissen regelmatig gevraagd om goede zakelijke brieven te schrijven.

 

Na onderzoek is gebleken dat er een grote behoefte bestaat aan hulp bij kwesties met winkels en ander soort bedrijven. Hierdoor is uiteindelijk de oprichting van Klachtbegeleiding.nl een feit geworden.

 

De mens wordt steeds mondiger wordt vaak gezegd. Gelukkig komt men dan ook steeds vaker op voor de rechten. Toch is dit niet altijd gemakkelijk.

Hoewel een consument wellicht in zijn recht staat, zijn winkeliers en bedrijven helaas vaak niet coulant en/of bereid om het ongenoegen weg te nemen. De communicatie verloopt in dergelijke situaties soms ook zeer moeizaam. Aangezien er bij een benadeelde consument meestal emotie in het geding is (soms veroorzaakt door het gevoel niet serieus te worden genomen) is het bereiken van het doel lastig.

 

Klachtbegeleiding.nl kan als professionele belangenbehartiger voor u optreden en in gesprek gaan met de winkelier of het bedrijf. Mocht mondelinge communicatie niet slagen dan kan klachtbegeleiding.nl namens u een correcte zakelijke brief schrijven. 

 

           

  

 
Home Links Diensten Betalingsvoorwaarden Contact Algemene voorwaarden Privacy © Klachtbegeleiding.nl