Home Over ons Diensten Kwaliteit Contact  

Home     Tarief  Voorwaarden  Veelgestelde vragen  Disclaimer  Daarom Klachtbegeleiding.nl! Bespaar uzelf de tijd Bespaar uzelf de moeite   Bespaar uzelf veel ongenoegen   Stuur ons een e-mail of schrijf ons uw kwestie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Kwaliteit

 

 Klachtbegeleiding.nl heeft de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel staan. Wij streven naar 100% klanttevredenheid.

 

Wat kunt u van ons verwachten?

Uw kwestie zullen wij eerst goed analyseren en beoordelen. Vervolgens krijgt u van ons een advies over een mogelijk plan van aanpak. Dit zal op een heldere wijze met u worden besproken.

 

Door onze jarenlange ervaring in zakelijk en daadkrachtig corresponderen zijn wij in staat om uw ongenoegen in kaart te brengen en zullen wij de tegenpartij duidelijk maken waarom u recht heeft op een compensatie c.q. tegemoetkoming.

 

U ontvangt altijd vooraf een concept van de te verzenden brief en bepaalt uiteindelijk de regie. Wilt u bepaalde zaken graag anders verwoord hebben dan is dat natuurlijk mogelijk. Pas als u voor 100% tevreden bent over de brief wordt deze definitief gemaakt en naar u verzonden ter ondertekening. 

 

 

Home Links Diensten Betalingsvoorwaarden Contact Algemene voorwaarden Privacy © Klachtbegeleiding.nl