Home Over ons Diensten Kwaliteit Contact  

Home     Tarief  Voorwaarden  Veelgestelde vragen  Disclaimer  Daarom Klachtbegeleiding.nl! Bespaar uzelf de tijd Bespaar uzelf de moeite   Bespaar uzelf veel ongenoegen   Stuur ons een e-mail of schrijf ons uw kwestie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

 

 

Onze diensten

 

U bent consument en u heeft een aankoop gedaan bij een winkel of bedrijf. Het door u gekochte goed (artikel) blijkt echter helaas niet helemaal of in het geheel niet overeen te komen met uw eerdere verwachtingen. Wellicht vindt u zelfs dat u hierdoor onrecht is aangedaan door de verkoper.
U bent daarom van mening dat u financieel gecompenseerd dient te worden door de verkoper, maar u weet eigenlijk niet welke stappen u het beste kunt zetten om uw doel te bereiken. Klachtbegeleiding.nl is u hierbij graag van dienst!

Door middel van een brief of e-mail stelt u ons op de hoogte van uw kwestie. Na een grondige analyse schatten wij de kans op succes in. Klachtbegeleiding streeft naar 100% clint tevredenheid en zal u daarom een eerlijk advies geven. Indien wij bij voorbaat twijfels hebben over een goede uitkomst zullen wij u dat melden en aanvaarden wij de opdracht niet.

Let op, indien er zeer grote bedragen gemoeid zijn met een kwestie dan adviseren wij u om contact op te nemen met rechtshulp, zoals bijvoorbeeld een advocatenkantoor. 

 

Wij streven ernaar om binnen 5 werkdagen de analyse af te ronden. Hierna stemmen wij met u af welke stappen wij voornemens zijn om zetten. Hierbij maken wij in overleg met u een keuze uit telefonische of schriftelijke communicatie met de tegenpartij. Bij schriftelijke communicatie sturen wij u, ter beoordeling, per e-mail een conceptbrief.

Na uw goedkeuring drukken wij de brief op ons briefpapier af. Hierdoor weet de tegenpartij direct dat u de zaak serieus opneemt, hetgeen een positieve uitkomst voor u natuurlijk ten goede kan komen.

Wij plaatsen beiden een handtekening onderaan de brief.


Klachtbegeleiding.nl voert nimmer een handeling uit zonder eerst met u hierover te hebben overlegd. Overleg gebeurt veelal per e-mail. Eventuele belangrijke stukken, zoals aankoopbonnen en dergelijke, kunt u als bijlage(n) naar ons e-mailen of faxen.

 

Home Links Diensten Betalingsvoorwaarden Contact Algemene voorwaarden Privacy © Klachtbegeleiding.nl